Automate your Marketing
with Womplify




 
...:::+ Yusfanizah - Professional Make-Up Artist +:::...

By: Yus Vogue Bizz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 5-Mar-2008 01:42 Email | Share | | Bookmark
The Big Annoucement

Salam readers and visitors of My Bizz Fotopages

Wah..dah lama betul tak update this fotopages. Since now am too busy with my Blog, so I have decided to switch 100% to my Blog/BizzBlog.

Kalau anda ingin tahu lebih lanjut tentang my Make Up Thingy - price... range... etc.
Sila2 la YM kita or just go to my BizzBlog ok (akan di update very..very soon)...

Semoga bertemu lagi... Insyallah.

Wassalam.


Thursday, 12-Apr-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Songket Bunga Tabur and Tudung YusVogue's Back!!!

A'kum semua..

Songket dan tudung are Back!!
Skang klu sapa2 yang berminat.. bole la order tudung or songket k..
Just contact me tru my email or sms me...
yang mana selesa la.. ok..

TQ TQ TQ TQ

*+*Yus Vogue*+*

..:::Beautifully Gorgeous With Natural Touch:::..
~Make-Up Artist & Songket~
012-651 7290
YM! yusvogue
yusvogue@yahoo.com
http://yusvoguebizz.fotopages.com










Friday, 6-Apr-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
For Rental...

Cekak A-Butterfly
Cekak A-Butterfly
Cekak B-Kerawang
View all 14 photos...
Kot la ada yg cari utk disewa..
Kita ada gak sediakan setakat ni Cekak Spider, Rantai Doko (tingkat2), Selendang putih dan tempat cincin untuk di sewa..
Klu interested.. sila ym/pm/sms/call kita

Sewaan ini akan sentiasa dibuka utk semua
Pada bila2 masa..

~YusVogue~

..:::Beautifully Gorgeous With Natural Touch:::..
~Make-up Artist & Songket~
012-651 7290
YM! yusvogue
yusvogue@yahoo.com


Monday, 8-Jan-2007 04:22 Email | Share | | Bookmark
~New FP on the Block~

Hi all..

Hari sabtu hari tu kita dok jadi cikgu tutorial utk my Hubby sis-in-law, Kak Maini..
Buat kan fotopages utk dia..
Ala.. dia buat pun bukan apa..sbb nak let go a few of her things..
Barang2 memg cantik2 lagi.. and of coz .. pricey.. tp di jual ngan balik ngan harga berpatutan..
So, if any of you interested nak tgk ke.. or looking for a gift or anything..
Sila2 la lawati fotopages ini..

http://maini72.fotopages.com (my Hubby's SIL)
dan
http://innaaz.fotopages.com (ni my sis in law punya)

preview of the stuff they sell...

klu nak beli ke apa ke.. just contact them okay...





Wednesday, 3-Jan-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Tudung YusVogue on SALE !!!

DarkBlue+DarkBlue
Red+Red
HijauPAS+HijauPAS
View all 11 photos...
Salam semua
Tudung YusVogue's back!!!
Klu ada yang berkenan.. bole order skang.. color.. its up to you
(yang ada ni hanya contoh je)
Its order to made.. so, kita bergantung pada order you all la.. yek..
Harga utk each tudung tetap sama RM25/sepasang (tak termasuk pos RM5)



Ok kita bagi description sket pasal tudung ni k...
Tudung ni yang belah luar tu dari kain Japan Chiffon..
Jenis tudung panjang.. dalam 1.5m.. just nice utk semua orang..

Yang belah dalam nya ialah jenis kain Cotton.. empat segi
Tak berapa besar.. dan tak berapa kecil..
Memang just nice utk di buat anak tudung..
Tidak akan terkeluar2..
Untuk setiap pembelian, kita akan sertakan step by step cara pemakaiannya..
So, no worries..
Kalau tak faham gak, anytime bole buzz/sms kita..

*+*Yus Vogue*+*
yusvogue@yahoo.com
http://yusvoguebizz.fotopages.com

..:::Beautifully Gorgeous With Natural Touch:::..
~Make-Up Artist & Songket~
012-651 7290
YM! yusvogue


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net